Sublime gaat Top 1000 van beste funk, soul en jazz nummers uitzenden

Luisteraars van Sublime kunnen tot en met 3 november helpen met het samenstellen van de ‘Sublime Top 1000’, de lijst met de allerbeste funk, soul & Jazz-platen ooit gemaakt. De lijst is van vrijdag 4 november tot en met vrijdag 11 november dagelijks tussen 9 en 9 uur te horen op Sublime.

Vorig jaar koos de radiozender samen met de luisteraars de volgende 5 platen tot de allerbeste Sublime nummers. Op 5 stond Al Green met Let’s Stay Together, op 4 kwam Bill Withers met Ain’t No Sunshine, gevolgd door nummer 3 van Marvin Gaye met What’s Going On. Op nummer 2 stond Amy Winehouse met Back To Black en de absolute nummer 1 was van Otis Redding met (Sitting On) The Dock Of The Bay.

Stemmen voor de sublime Top 1000 kan nog tot en met 3 november kan via Sublime.nl of de Sublime-app.[RadioWereld.NL]