The Backstreet Boys openen Sky Radio The Christmas Station (filmpje)

Met een druk op de knop hebben Brian en AJ van The Backstreet Boys maandag even na 9 uur officieel Sky Radio The Christmas Station geopend. Tot en met Tweede Kerstdag zendt het non-stop station traditiegetrouw weer uitsluitend kerstmuziek uit.

Foto: video still

Sinds vorige week maandag zendt Sky Radio al veel kerstmuziek uit, maar sinds maandag zijn de laatste niet-kersthits van de playlist gehaald.

Foto: video still

Elk jaar strikt Sky Radio een populaire band of artiest om het officiële startschot voor Sky Radio The Christmas Station te geven. Dit jaar hadden The Backstreet Boys de eer.

“Kerst is een speciale tijd voor ons”, aldus Brian en AJ van de bekende boyband. “Het gaat om familie, samenzijn en om the holiday spirit. It is beginning to look a lot like Christmas. And Santa Claus is coming to town with Rudolf the Red Nosed Reindeer. So lets jingle all the way: hierbij verklaren wij, de Backstreet Boys, Sky Radio The Christmas Station geopend. Merry Christmas!”

De boyband, bekend van onder andere I Want It That Way en Larger Than Life, heeft voor het eerst in 29 jaar een volledig kerstalbum genaamd A Very Backstreet Christmas uitgebracht. De eerste kersthit die na 9 uur werd gedraaid was dan ook hun cover van Wham’s klassieker ‘Last Christmas’. [RadioWereld.NL]