VK: Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson nieuwe middagdeejay Virgin Radio

Kaiser Chiefs-zanger Ricky Wilson verbreedt zijn horizon door aan de slag te gaan als radiodeejay. Vanaf maandag 9 januari 2023 presenteert hij de dagelijkse middagshow op Virgin Radio in het Verenigd Koninkrijk.

Foto: video still Youtube

Met zijn band Kaiser Cheifs scoorde Wilson in 2007 een wereldwijde hit met ‘Ruby’, die in Nederland in de top 10 van de hitlijsten belande.

Geheel onbekend met radio is Wilson niet. Niet alleen betrad hij vele malen de radiostudio ter promotie of om op te treden, maar presenteerde hij programma’s. Op Virgin radio verging hij al meerdere keren ochtenddeejay Chris Evans.

Nu krijgt Wilson zijn eigen dagelijkse radioshow op Virgin. “Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Virgin Radio. Muziek is mijn grootste passie. Bovendien ga ik samenwerken met een aantal geweldige en getalenteerde mensen, waarvan enkele mijn radiohelden zijn.”

Op Virgin Radio vervangt Wilson Steve Denyer. Sinds kort is Denyer ook al in de avond te horen op zusterstation Virgin Radio 80s Plus. Onduidelijk is nog of hij ook te horen blijft op het hoofdkanaal. [RadioWereld.NL]