Glazen Huis deejays in quarantaine: 3FM Serious Request gaat door

Glazen Huis-deejays Rob Janssen en Sophie Hijlkema zijn dinsdagavond positief getest op corona en gaan vanaf nu met Barend van Deelen in quarantaine. Het drietal heeft gezamenlijk besloten om door te gaan met hun actie voor ‘Het Vergeten Kind’. Ze zetten zich tot kerstavond dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland. 3FM heeft geen tussenstand bekendgemaakt.

Foto: NPO 3FM/Ben Houdijk

De deejays hebben ook een gesprek gehad met de huisarts en voelen zich goed genoeg om door te gaan met 3FM Serious Request. Zij blijven de rest van de week onder toezicht van de huisarts.

Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de deejays via de brievenbus, net als alle bezoekers van 3FM Serious Request. De geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Bezoekers kunnen nog steeds naar De Nieuwe Stad in Amersfoort komen om de optredens bij te wonen. [RadioWereld.NL]