Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica: André van Duin is ‘Aardigste Bekende Nederlander’

De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen! vroeg zich af: zijn er nog aardige bekende Nederlanders? En die zijn er. Programmamaker Tim Klijn reikte maandag de nieuwe prijs uit aan André van Duin.

Foto: De Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen!

Tim Klijn en zijn collega’s Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen, van Radio Veronica zijn de afgelopen weken samen met hulp van luisteraars op zoek gegaan naar de ‘Aardigste Bekende Nederlander’. André van Duin kreeg volgens de zender de meeste stemmen en wint de titel ‘Aardigste Bekende Nederlander’.

Presentator en komiek André van Duin won het van onder andere Hélène Hendriks, Edwin Evers, Frans Bauer, Arne Slot, Nathan Rutjes, Geraldine Kemper, John de Bever en Guus Meeuwis. De prijs werd uitgereikt bij Van Duin thuis in Amsterdam.

Van Duin reageert verrast op de prijs: “De aardigste Nederlander zijn is wel heel bijzonder. Ik ben r helemaal confuus van, ik heb er geen woorden voor. Ik ben er bijna ontroerd van.” [RadioWereld.NL]