Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vibe Radio start het jaar met nieuwe jingles (audio)

Radiozender Vibe Radio start 2023 goed met compleet vernieuwde audiovormgeving. De jingles zijn gemaakt door Pors Impact Creative uit Geldrop. In de nieuwe vormgeving staat de slogan ‘Join the Vibe’ centraal.

Het jonge radiostation, dat overwegend ‘Dutch Urban’ draait, zet daarmee een nieuwe stap vooruit. De jingles sluiten naadloos aan bij de playlist van Vibe Radio. De ‘stationvoice’ van de radiozender is Ivo Pasveer.

Directeur Nico Silvius van Vibe Radio: “Het is niet de eerste keer dat we een samenwerking met Pors Impact Creative zijn aangegaan, en telkens bewijzen ze weer dat ze de juiste toon weten te zetten. Dit nieuwe pakket past perfect bij de muziek van Flemming, Antoon en Maan, maar is ook klaar voor de muziek van de toekomst!

Eerder produceerde Pors Impact Creative ook al de nieuwe jinglepakketen voor zusterstations Waterstad FM, Tukker FM en Frysk FM.

Vibe Radio is op FM te ontvangen in de regio’s Amsterdam en Arnhem, alsmede in grote delen van het land op DAB+. [RadioWereld.NL]