Zoek
Sluit dit zoekvak.

Iris Enthoven gestopt op vrijdagavond op Radio 538 (Update)

Iris Enthoven is na een jaar gestopt als co-host op vrijdagavond op Radio 538. Dit bevestigt een woordvoerder van het radiostation aan RadioWereld.NL. Dylan Boet heeft de plek van Enthoven naast Bas Menting al enige weken ingenomen. Hij was altijd al producer van het vrijdagavondprogramma.

Foto: video still Youtube

Enthoven was sinds 2020 op Radio 538 te horen. Dat was eerst als invalsidekick in verschillende programma’s. Sinds januari 2022 was ze voor vast op vrijdagavond te horen, nadat Wietze de Jager en Klaas van de Eerden naar de ochtend waren verhuisd. Eerst deed Enthoven dat samen met Barend van Deelen, maar na zijn vertrek naar 3FM, werd ze gekoppeld aan Bas Menting.

Begin dit jaar was Enthoven nog één van de zes genomineerden voor de RadioRing voor beste presentator.

Geheel afscheid van de radiozender neemt Enthoven niet, zo laat een woordvoerder weten. “Ze blijft aan Radio 538 verbonden en gaat zich focussen op andere werkzaamheden voor ons merk, waaronder voor formats en evenementen.” Op TV538 en het YouTube kanaal van het station is ze nog te zien met onder meer ‘Music Memories’.

Eva Vloon is voortaan elke vrijdagavond als nieuwslezer te horen tijdens de show van Bas en Dylan. Zij was de afgelopen maanden al regelmatig als invaller te horen op 538. [RadioWereld.NL]