Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lach van 10 vanaf maandag terug op Radio 10

Radio 10 start met een nieuwe editie van ‘De Lach van 10’. In het vrolijke spelletje horen luisteraars de lach van een bekend persoon. Door de lach te herkennen maken zij vanaf maandag (1 mei) vier weken lang kans op de jackpot, die bij ieder fout antwoord meer waard wordt.

Foto: video still Youtube

De Lach van 10 wordt elke werkdag tussen 8 en 18 uur meerdere keren gespeeld. Elke nieuwe opgave is 2000 euro waard en elke keer dat er een fout antwoord wordt gegeven, wordt de jackpot verhoogd met 200 euro.

Joker
Ook dit jaar hebben luisteraars extra kans om te winnen door het bemachtigen van een Joker. Wie in het weekend tussen 8 en 18 uur de lach van de Joker voorbij hoort komen, kan appen met de studio. Degene die live in de uitzending komt, wint de Joker.

Met deze Joker kan de deelnemer de komende week naar de studio bellen en krijgt hij/zij één poging om de juiste bekende persoon uit de opgave te raden.

Finalespel
Indien De Lach van 10 op vrijdag 26 mei om 16 uur nog niet geraden is, wordt het finalespel gespeeld bij Somertijd. Dan worden de telefoonlijnen opengezet en kan iedereen bellen om het juiste antwoord te geven.

Om op de overige dagen mee te spelen met De Lach van 10, moeten luisteraars zich aanmelden via de app van Radio 10. Dit moeten zij iedere dag opnieuw doen om mee te blijven spelen.

Vorig jaar werden er meerdere rondes van De Lach van 10 gespeeld, waarbij onder andere sportverslaggever Joep Schreuder 22.400 euro opleverde, Amara Onwuka 9.000 euro en Erik de Zwart 7.600 euro. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Verzin eens iets nieuws Radio 10
    Dit is zo’n uitgemolken actie