De nieuwe jingles van Radio 10 (audio)

Ze zijn al een aantal weken op zender te horen, maar deze week plaatste producent Wisebuddah uit Londen toch nog een fraaie demo van het nieuwe jinglepakket van Radio 10 online. Wisebuddah is al jaren huisleverancier van de jinglepakketten van Radio 10, alsmede van zusterstations Radio 538 en Sky Radio.

Het nieuwe pakket van Radio 10 bevat niet alleen een uuropener (Top Of The Hour) en een half uuropener (Bottom Of The Hour), maar ook nog een zevental jingles die allen sterrenkundige namen als Sirius, Antares en Castor hebben gekregen. Deze jingles zijn steeds in drie verschillende versies gemaakt. Ook voor Radio 10 Brabant en de themakanalen zijn jingles gemaakt.

Het nieuwe pakket bevat muzikale invloeden variërend van 70s/80s hits tot hedendaagse mainstream pop, waarmee het aansluit op de huidige muzikale koers van Radio 10.

Luister hieronder naar de demo. [RadioWereld.NL]