NPO Radio 2 doet live verslag van Concert at Sea

NPO Radio 2 komt ook dit jaar weer live uit vanaf Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland. Van donderdag (22 juni) tot en met zaterdag doen de deejays Annemieke Schollaardt, Morad El Ouakili, Paul Rabbering, Wouter van der Goes en Frank van ‘t Hof verslag van het festival.

NPO Radio 2 begint donderdagavond met een live registratie van het volledige concert van Guus Meeuwis en sluit zaterdag af met het optreden van Bløf. Het hele weekend is live muziek vanaf de Brouwersdam te horen. Daarnaast neemt NPO Radio 2 elke dag op het festivalterrein met artiesten speciale sessies op.

Tot de line-up van Concert at Sea behoren verder onder anderen Di-Rect, George Ezra, Son Mieux, Suzan & Freek, Rondé, Mell & Vintage Future, Rowwen Hèze, Claude, Thijs Boontjes, Goldkimono, Anouk, Goldband, Danny Vera, De Jeugd Van Tegenwoordig, Antoon, Flemming en Rolf Sanchez,

Concert at Sea is live te volgen op NPO Radio 2 op donderdag (22 juni) tussen 22.00 en 00.00, vrijdag van 16.00 tot 00.00 uur en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur. [RadioWereld.NL]