Week van de Seventies bij Radio M Utrecht

Op Radio M Utrecht is het tot en met vrijdag (16 juni) Week van de Seventies. Vijf dagen wegdromen met de beste muziek en mooiste herinneringen uit de tijd van de disco, De Dik Voormekaar Show en de soulpijp. De week wordt afgesloten met de ‘Seventies Top 100’.

Het lunchprogramma ‘Aan Tafel’ staat tot en met donderdag helemaal in het teken van de jaren 70 met reportages en bijzondere gasten. Zo komt Abba-kenner Bart Gielen vertellen over minder bekende Abba nummers die niet de hitparade bereikten. Ook gaat Robert Jan Booij live in de uitzending terug in de tijd met ijshockeyers van Utrecht Vintage. Utrecht was een ijshockeystad, elke zaterdag zat het stadion bomvol.

Daarnaast duikt het lunchprogramma van Radio M Utrecht in het verleden van Dennendal in Den Dolder, komt de wereld van vintage auto’s uit de 70ties aan bod, alsmede de oprichting van Greenpeace.

Meer Seventies
Tussen 14 en 15 uur presenteert Edwin Meerman ‘Studio Seventies’: dagelijks muziek, herinneringen en fragmenten uit 1 jaar. Het jaar wordt tussen 9 en 10 gekozen door een draai aan het jaren 70 rad.

Jos van Heerden haalt samen met een bekende radiopresentator uit de jaren ’70 haalt iedere werkdag tussen 15 en 17 uur herinneringen op uit de jaren 70 met de beste muziek op verzoek in ‘Seventies op verzoek’.

De leukste muzikale verrassingen en vergeten hits uit het platenarchief komen elke avond tussen 19 en 20 uur voorbij in ‘Super Seventies’ met Edwin Meerman.

Seventies Top 100
Op vrijdag is het tijd voor De Seventies Top 100, samengesteld door de luisteraars van Radio M Utrecht. Stemmen kan tot en met donderdag 15 juni via de website. Alle stemmers maken kans op leuke jaren ’70 prijzen. [RadioWereld.NL]