Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lov3less is het nieuwste NPO 3FM Talent

De deejays van de jongerenzender NPO 3FM hebben de band Lov3less uitgeroepen tot nieuwste 3FM Talent van 2023. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan volgens de radiozender op het punt van doorbreken en worden daarom meer gedraaid.

Eerder waren dat Son Mieux, S10, Froukje en Meau. Momenteel steunt 3FM ook Claude, Wodan Boys en Néomí. Zo is de muziek van Lov3less de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM en mag ze met haar band regelmatig in de studio langskomen voor live-optredens bij 3FM.

Lov3less is het muzikale project van Simone van Vugt. Als Lov3less brengt ze een energiek en meeslepend geluid dat zich laat kenmerken door stoere, elektronische rock met een sensueel randje. In januari presenteerde 3FM ‘De 10 van 2023’: een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken. Lov3less werd in januari al uitgeroepen tot één van die tien acts die dit jaar niet te missen zijn. [RadioWereld.NL]