Paul Visser volgt Lucas Goes op als zakelijk directeur PowNed

Paul Visser zal wordt zakelijk directeur bij Powned. Hij neemt de functie over van Lucas Goes, die naar de NTR ging. Visser start per 1 oktober volgens PowNed-voorzitter Dominique Weesie.

Foto: Wessel de Groot.

Weesie: “Met Paul hebben we een jong en veelbelovend talent binnengehaald. Zijn zakelijke kwaliteiten zijn een mooie aanvulling op het huidige bestuur en we verheugen ons dan ook op de samenwerking.”

Paul Visser: “PowNed heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige omroep, met een groot online bereik onder jongeren, onderscheidende tv-programma’s en een sterk gegroeide audiotak. Daarnaast is PowNed een broedplaats gebleken voor mediatalent. Ik voel me vereerd om als zakelijk directeur aan de slag te gaan bij deze ambitieuze, rebelse en eigenzinnige omroep.

Paul studeerde bedrijfsrecht en volgde een beroepsopleiding tot advocaat. Hij begon als advocaat. Vanaf 2017 werkte hij als Hoofd Juridische Zaken & Public Affairs bij de Ster. Naast zijn baan bij de Ster vervulde Paul nevenfuncties bij de Reclame Code Commissie en Screenforce en is hij lid van de Raad van Toezicht van AT5. [RadioWereld.NL]