Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Wim Oosterlinck terug op Willy in de middag, Tomas de Soete blijft in de ochtend

Wim Oosterlinck keert na ruim een half jaar terug achter de microfoon van Willy, de digitale Vlaamse alternatieve zender. In plaats van zijn oude stek in de ochtend neemt hij vanaf maandag (28 augustus) de middag voor zijn rekening. Tomas de Soete, die de ochtendshow het afgelopen half jaar presenteerde, blijft dit doen.

Wim Oosterlinck (l) en Tomas de Soete (r), Foto: Willy

Oosterlinck nam begin dit jaar een half jaar ouderschapsverlof, waardoor Willy op zoek moest naar een nieuwe ochtendstem. Die werd gevonden in De Soete, net als Oosterlinck een oud-deejay van Studio Brussel.

Vanaf maandag keert Oosterlinck weer terug op de zender. “Mijn ouderschapsverlof is afgelopen”, aldus de deejay. “Nu start een periode waarin ik schaamteloos mijn kinderen verwaarloos.” Wel is het vroege opstaan voorbij.

De Soete blijft namelijk de wekker zetten. Bij zijn komst begin van dit jaar werd al gemeld dat hij ook na de zomer op Willy te horen zou blijven. Dat blijft dus het vroege ochtendblok. “Dagelijks drie uur lang het vingertje aan de pols van de actualiteit, cultuur, sport en de waan van de dag”, aldus De Soete. “Dikke plakken volslagen onzin en waanzinnig goeie muziek voor een stijlvol bestaan!

Tussen 10 en 13 uur presenteert Annelies Orye ‘Class X’, terwijl de drie uur daarna Sien Wynants de plaatjes aan elkaar praat. [radioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Wat toch wel opvallend is dat op alle Vlaamse zenders de vrouwen ook volop aanwezig zijn. Hoe komt het dat dit in Nederland niet zo is?