Sublime snijdt in programmering na verliezen FM-frequenties

Sublime heeft na het verliezen van de FM-frequenties al de eerste wijzigingen in de programmering doorgevoerd. Zo zijn de ochtend- en middagshow met een uur ingekort en heeft het station afscheid genomen van Rob Manga op zaterdagavond.

De Sublime Ochtendshow met Jaap Brienen begint sinds maandag een uur later, namelijk om 7 uur. De Sublime Middagshow, die afwisselend gepresenteerd wordt door Angelique Houtveen en One’sy Muller, eindigt voortaan al om 18 uur.

Doordat de middagshow een uur eerder eindigt, wijzigt ook de avondprogrammering. Zo is Sublime Classics voortaan tussen 18 en 20 uur en begint Sublime Smooth pas om 22 uur.

Tussen 20 en 22 uur heeft Sublime dan ook ruimte gemaakt voor een nieuw programma: de Avond van Sublime. “Een programma waar je de tofste artiesten van nu ontdekt, samen in de mix met de grootste iconen uit de funk, soul en jazz”, zo omschrijft het radiostations het programma. “We nemen je mee van Aretha Franklin naar Solange en van Marvin Gaye naar Frank Ocean met daarin ruim baan voor talent van eigen bodem.

Op zaterdagavond heeft Sublime na bijna vier jaar afscheid genomen van Rob Manga. Afgelopen weekend was hij voor het laatst te horen met ‘The Groove’. Vanaf komend weekend is de ‘Weekendmix’ van Turne Edwards zowel op vrijdag- als op zaterdagavond te horen. Het programma duurt nu wel slechts twee uur in plaats van vier.

Begin juli werd bekend dat Sublime van FM ging verdwijnen. Sinds afgelopen vrijdag is het station uitsluitend digitaal te beluisteren via onder meer DAB+ (kanaal 9C), internet en digitale kabel. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. De heer is ook weer met de noorderzon vertrokken als chef volgens mijn. En de music direcktor? Al met al doodzonde