Mark Labrand wil RTL Boulevard en Hart van Nederland presenteren

Mark Labrand, deejay bij Radio 538, wilde door ex-RTL Boulevard presentatoren Winston, Beau en Albert Verlinde ooit bij de televisie: “Boulevard is mijn grote droom. Ik ben er 100% verzekerd van dat ik het zou kunnen“. Wel stelt hij: “538 Is nog steeds de heilige graal voor mij.”

Foto: video still stream

In de podcast ‘De Broadcast’ praat Labrand over zijn rijke radio loopbaan aan de hand van fragmenten, verhalen en anekdotes. Op de vraag wat Mark doet over enkele jaren zegt hij steevast: “Hart van Nederland presenteren… of RTL Boulevard. Mocht daar ruimte voor zijn naast mijn radiowerk“.

Ochtendshow
Mark is inmiddels al 15 jaar te horen op 1 van de grootste radiostations van Nederland: Radio 538. Het doel 538 had hij al van jongs af aan voor ogen. “Yorin en 538 waren echt mijn droom stations“, aldus Labrand. Hij maakt al jaren hitradio programma’s en krijgt, naar eigen zeggen, dan ook vaak de vraag wanneer hij de ochtendshow gaat doen? “Nooit..!”, zegt hij stellig. “Ik was meteen verliefd op hitradio“.

Vrouwen
De muziekstations puilen nog steeds uit van de mannen. Tegen vrouwen die radio maken zegt Mark dan ook: “Ga alsjeblieft hitradio maken. Als jij nu besluit om supersmooth hitradio te gaan maken, dan heb je je pensioen veilig gesteld. Er is namelijk geen vrouw in Nederland die dat doet, op Julia (van Reyendam, red.) bij ons na dan. Ik denk dat er genoeg vrouwen zijn die het kunnen.

Radio transfer
Op dit moment is er genoeg beweging in radioland, er zijn veel transfers en nieuwe radiozenders bijgekomen. Radiozender ‘Joe’ schudt de radiomarkt op met de transfer van onder andere Coen en Sander en Dennis Ruyer. Mark is naar eigen zeggen niet gebeld door een ander station. “Ik heb het helemaal niet nodig, want ik ben gewoon zo happy hier (bij 538 red.). Ik wil dit tot in het einde der tijden blijven doen. Hitradio bij 538“. [RadioWereld.NL]