Jordi Warners en Marrit de Vries krijgen weekendprogramma op Radio 538 (Update)

Jordi Warners en Marrit de Vries maken vanaf volgende week samen een programma op vrijdag- en zaterdagmiddag op Radio 538. Daarnaast schrapt de radiozender het lunchblok van maandag tot en met donderdag.

Foto: Radio 538

Warners presenteert momenteel tijdelijk samen met De Vries het dagelijkse lunchblok op 538. De Vries was daar al sinds maart als nieuwslezer te horen, terwijl Warners de plek invult na het vertrek van Coen Swijnenberg. Daarvoor was hij voornamelijk in het weekend te horen. Op zaterdag neemt het duo de uren van Dennis Ruyer over, die dit weekend voor het laatst te horen is.

Vanaf vrijdag 17 november krijgt De Vries een prominentere rol in het nieuwe weekendprogramma met Warners. Op zondag is Warners solo tussen 12 en 15 uur te horen op 538. Hoe de complete weekendprogrammering eruit gat zien wordt binnenkort bekendgemaakt.

De afgelopen weken heb ik samen met Marrit de lunch mogen doen op 538“, aldus warners op Instagram. “We hadden eigenlijk gelijk een klik en dat smaakt naar meer! En, als je mij 9 jaar geleden als stagiaire had verteld dat ik ooit deel zou mogen uitmaken van de vrijdag programmering, had ik je echt uitgelachen.

Dat gaat één groot feest worden“, vult De Vries aan. “Want samenwerken met Jordi is gewoon heel erg leuk!

Daarnaast richt Radio 538 de doordeweekse dagen (maandag tot en met donderdag) iets anders in door de office hours te verlengen, zo hoor is Lindo Duvall voortaan dagelijks van 10 tot 13 uur te horen en Mark Labrand van 13 tot 16 uur. [RadioWereld.NL]