Veronica opent fototentoonstelling en platenzaak

Radio Veronica opent ter gelegenheid van de jaarlijkse ‘Top 1000 Allertijden,’ een pop-up fototentoonstelling en een platenzaak op Utrecht Centraal. Al decennialang is de muzieklijst, samengesteld door Veronica met hulp van de luisteraars, een onmisbaar evenement voor muziekliefhebbers.

Foto: Ben Houdijk

Pop-up fototentoonstelling en platenzaak
Als onderdeel van de Top 1000 Allertijden presenteert Radio Veronica weer een pop-up fototentoonstelling met dit jaar een speciale focus op de legendarische Nederlandse rockband, Golden Earring. Deze fototentoonstelling, samengesteld uit werk van verschillende Nederlandse fotografen, bestaat uit 45 bijzondere foto’s van bands en artiesten uit de Top 1000 Allertijden, met bijzondere beelden voor en achter de schermen.

Na het bewonderen van de fototentoonstelling kunnen bezoekers zich onderdompelen in zestig jaar popmuziek in de Radio Veronica platenzaak, gelegen vlakbij de tentoonstelling. De tentoonstelling is tot zondag 26 november dag en nacht voor iedereen te bewonderen. Je vindt de expositie ter hoogte van spoor 20-21. De platenzaak is elke dag van 08:00 tot 20:00 uur geopend.

Top 1000 Allertijden
De Top 1000 Aller Tijden wordt van vrijdag 17 t/m vrijdag 24 november uitgezonden op Radio Veronica. Luisteraars kunnen meehelpen door te stemmen tot donderdagavond 16 november. Al twee jaar op rij stond Pearl Jam met Black op nummer 1. De vraag blijft: Zal dit jaar een nieuw nummer de top bereiken? [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Mooi dus Caroline Brouwer heeft een nieuwe baan achter de kassa in de platenzaak .