Search
Close this search box.

Sky Radio Kersttram rijdt opnieuw in Amsterdam en Den Haag

Nu Sky Radio weer omgedoopt is in The Christmas Station, rijdt ook de speciale kersttram van het landelijke radiostation weer rond. Net als vorig jaar rijdt deze tot en met tweede kerstdag door Amsterdam en Rotterdam.

Foto: RadioWereld.NL

De kersttram is ook dit jaar weer voorzien van een grote kerstmuts, duizenden lampjes, non-stop kersthits van The Christmas Station en rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk reizigers het kerstgevoel te kunnen bezorgen.

De Sky Radio Kersttram rijdt al ruim 25 jaar bijna elk jaar door Amsterdam. Daarnaast reedt de afgelopen jaren ook meerdere keren een kersttram door Rotterdam en Den Haag. Die laatste stad heeft ook dit jaar weer zijn eigen kersttram.

In Amsterdam rijdt de tram met het voertuignummer (GVB) 2058 en in Den Haag met het nummer (HTM) 3109.

Zaterdagochtend rijdt de kersttram in Amsterdam bijvoorbeeld op lijn 2 tussen Nieuw Sloten en het Centraal Station. [RadioWereld.NL]