Search
Close this search box.

Broadway Bill Lee verhuist van de middag naar de avond op CBS FM

Broadway Bill Lee is vanaf volgende week niet meer in de middag te horen op (W)CBS FM 101.1 in New York City. De deejay verhuist naar de avond op de classic hits zender. Het middagblok wordt overgenomen door Jesse Addy, die van zusterstation New 102.7 (WNEW) komt.

Foto: video still

Lee is sinds 2007, het jaar dat CBS FM terugkeerde in de New Yorkse ether, te horen in de middag op het station. De deejay is inmiddels wereldberoemd in de radiowereld, mede door zijn filmpjes op sociale media de afgelopen jaren, waarin Lee op geheel eigen wijze intro’s van hits volpraat. Regelmatig gingen deze filmpjes viral.

Voordat Lee aan de slag ging bij CBS FM werkte hij voor onder meer Hot 103 en Hot 97 (WQHT) en 103.5 (W)KTU in New York City.

Lee is blij met zijn nieuwe plek in de avond. “Het maakt de cirkel in mijn radiocarrière rond. Toen ik begin bij de radio was ik ook veelal in de avond te horen.” Joe Causi, dei momenteel nog in de avond te horen is, krijgt een andere plak bij CBS FM.

De veranderingen in de programmering van CBS FM zijn onderdeel van de verjonging die het station momenteel ondergaat. Die is ingezet na het vertrek van Scott Shannon eind 2022. Muziek uit de 70’s is inmiddels vrijwel verdwenen uit de zender, en de focus ligt nu op de 80’s en 90’s. Ook duikt er al regelmatig een nummer uit de 00’s op. Eerder sneuvelde ook al de ‘All Request 80’s Lunch’ op CBS FM. [RadioWereld.NL]