Search
Close this search box.

Robert ten Brink presenteert Valentijn Top 300 bij 100% NL

Robert ten Brink verruilt de tv-studio’s voor een dag in de radiostudio van 100% NL. Op woensdag 14 februari presenteert ‘Doctor Love’ namelijk de finale van de Valentijn Top 300. Maar deze lijst is al vanaf maandag te horen op 100% NL.

Foto: 100% NL

En Robert ten Brink geeft maandag om 08:45 uur in de ochtendshow van Giorgio & Ingrid ook het startschot voor de Valentijn Top 300. Op Valentijnsdag zelf presenteert Robert de 50 hoogst genoteerde liefdesliedjes samen met 100% NL deejay Barry Paf.

Robert ten Brink: “Radio was mijn allereerste liefde. Wat misschien niet veel mensen weten is dat ik mijn carrière ooit bij de radio ben begonnen. Ik vind het dan ook een eer om op Valentijnsdag, vanuit de intieme setting van een radiostudio, luisteraars blij te maken met de allermooiste liefdesliedjes.” [RadioWereld.NL]