Search
Close this search box.

Yannick Eling wordt chef nieuws bij BNR Nieuwsradio

Promotie voor Yannick Eling bij BNR Nieuwsradio. Hij groeit door van eindredacteur naar chef nieuws. Vanaf april start Eling in zijn nieuwe functie. “Samen met het geweldige team ga ik aan de slag om onze ondernemende doelgroep nóg beter te bereiken met onze uitzendingen, podcasts en online.

Bijna twee jaar geleden begon Eling als eindredacteur van het middagprogramma ‘The Daily Move’ met Kees Dorresteijn en Liesbeth Staats, dat toen net gestart was. “In de tussenliggende periode zijn we gegroeid naar een goed beluisterd programma met een mooie combinatie van nieuws en verdieping. Ik ben daar enorm trots op,” zo schrijft hij op Linkedin.

Eling heeft zin in zijn nieuwe functie. “Op naar nog meer zonneschijn met de gele club.” [RadioWereld.NL]