Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rob Janssen krijgt vrijdagmiddagprogramma op 3FM

Rob Janssen keert terug op NPO 3FM. Anderhalve maand nadat hij afscheid nam van de dagelijkse ochtendshow gaat hij het weekend inluiden op de zender. Vanaf 19 april is Janssen elke vrijdag tussen 16 en 19 uur te horen met de ‘De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio’.

Foto: video still

Janssen staat in dit nieuwe programma klaar om op geheel eigen wijze de vrijdagmiddag als klap op de vuurpijl om te toveren tot een knalfestijn! Een feest met een flinke dosis weekendmuziek, een satirische blik op het nieuws van de week en Rob’s rubrieken zoals De Hindertelefoon (waarmee bekend- en onbekend Nederland voor de gek gehouden wordt).

Ik heb er ongelofelijk veel zin in, ben uitgeslapen en klaar om te knallen!“, aldus Janssen.

Tot eind februari presenteerde Janssen de dagelijkse ochtendshow op 3FM samen met Wijnand Speelman. Omdat het vroege opstaan hem zwaarder viel dan verwacht en omdat hij niet meer de energie erin kon steken die hij graag zou willen, stopte de deejay hier mee.

Met de terugkeer van Janssen is de vrijdagmiddag weer definitief opgevuld. Tot eind januari was Eddy Keur te horen, maar die stapte geheel over naar NPO Radio 2. Sindsdien vulden Mark van der Molen en Mai Verbij de tijdsslot tijdelijk. [RadioWereld.NL]