Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Ochtendshow viert 1-jarig bestaan met luisteraars in de kroeg

De 538 Ochtendshow met Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen is binnenkort precies een jaar op Radio 538 te horen. En dat wordt feestelijk gevierd met luisteraars vanuit een speciale bruine kroeg met Amsterdamse Arie achter de tap.

Foto: Radio 538

Op 5 juni 2023 gingen Tim, Rick, Niels en Florentien van start in de ochtend op Radio 538. Mede door hun komst heeft de radiozender weer de stijgende lijn weten te vinden bij de luistercijfers.

Het was de bedoeling dat het 1-jarig bestaan vanuit het café van Arie, die wekelijks met zijn moppen in de ochtendshow te horen is, te vieren. Maar die bleek hiervoor iets te klein te zijn. En daarom bouwt Radio 538 een speciale bruine ochtendkroeg bij de studio, waar woensdag 5 juni het 1-jarig bestaan wordt gevierd met een live uitzending.

Luisteraars maken vanaf maandag (27 mei) tot en met dinsdag 4 juni elke werkdag tijdens de ochtendshow kans om aanwezig te zijn in de ochtendkroeg. Zodra ze de oproep van Arie horen, kunnen ze bellen met de studio om kaarten te winnen. In totaal geeft radio 538 25x twee kaarten weg. Ook via Instagram en Facebook worden kaarten weggegeven.

Marble Mania
Zaterdagavond is het viertal uit de ochtend van 538 te zien in Marble Mania op SBS6. In het knikkerspel spelen zij elk voor een uitgekozen goed doel. Marble Mania is vanaf 20.25 uur te zien. [RadioWereld.NL]