Zoek
Sluit dit zoekvak.

Forse uitbreiding digitaal radiopakket Ziggo: 9 nieuwe stations

Ziggo heeft dinsdag het digitale radiopakket fors uitgebreid. Naast Joe zijn ook Kink, NPO SterrenNL Radio, NPO Campus Radio en een flink aantal themakanalen van Qmusic aan het aanbod toegevoegd. In totaal zijn er negen stations toegevoegd.

Foto: RadioWereld.NL

De komst van Joe in het pakket van Ziggo werd al eerder aangekondigd, maar vervolgens met twee weken uitgesteld. Van zusterstation Qmusic zijn de themakanalen Qmusic Foute Uur, Qmusic Top 40, Qmusic Nederlandstalig, Qmusic Summer / Christmas en Qmusic 90’s & 00’s toegevoegd. Qmusic Non-stop was al beschikbaar bij Ziggo, evenals het hoofdkanaal Qmusic.

Door de uitbreiding zijn Qmusic Non-stop, NPO FunX en NPO Soul & Jazz van kanaal gewisseld. FunX is nu op 870 te vinden, terwijl Soul & Jazz te vinden is op 871. Qmusic Non-stop is verhuisd naar 880. [RadioWereld.NL]

Overzicht nieuwe radiokanalen:
Joe – 816
Kink – 817
NPO Campus Radio – 872
NPO SterrenNL Radio – 873
Qmusic Foute UUr – 881
Qmusic Top 40 – 882
Qmusic Nederlandstalig – 883
Qmusic Summer / Christmas – 884
Qmusic 90’s & 00’s – 885

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *