Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Roos van Acker stapt over van De Tijdloze naar Willy

Radiodeejay Roos van Acker vertrekt bij de digitale radiozender De Tijdloze en Studio Brussel van de VRT om aan de gang te gaan bij Willy, de alternatieve rockzender van DPG Media. Vanaf augustus is ze te horen op de radiozender.

Foto: Willy

Ik wil als eerste Studio Brussel en De Tijdloze radio enorm bedanken voor al die mooie kansen en boeiende en fijne jaren”, zegt Van Acker. “Maar het is voor mij tijd geworden voor een nieuw avontuur en om uit de comfortzone te stappen. Dat is pas echt Rock ’n roll! Het lijkt me heerlijk om te mogen meebouwen aan dat stoere station en voortaan ook deel te mogen uitmaken van de Willy-bende. Ik kijk met weemoed terug maar vol goesting vooruit.

Van Acker is geen onbekende in de Belgische media. Ze begon als zangeres bij de groep Eden, maar werd al snel opgemerkt door TMF, waar ze als veejay aan de slag ging. Niet veel later startte ze bij Studio Brussel om daar meer dan 25 jaar te blijven. Daarnaast was Van Acker op het scherm te zien als presentator van programma’s als Expeditie Robinson en Peking Express, die ook in Nederland te zien waren. De laatste jaren nam ze het ochtendblok voor haar rekening op de digitale zender De Tijdloze, waar ze enkele weken geleden plotseling uit het schema verdween. Ook was ze af en toe ook nog op Studio Brussel te horen.

Bij Willy wordt Van Acker herenigd met haar oude Studio Brussel-collega’s Wim Oosterlinck (middag) en Tomas de Soete (ochtend). Welke uren ze gaat presenteren op de zender wordt later bekendgemaakt. Willy is te beluisteren via internet en in heel Vlaanderen op DAB+.

Het ochtendblok op De Tijdloze wordt sinds kort gepresenteerd door Sofie Engelen. Zij bewandelde begin dit jaar de omgekeerde route van Van Acker door Willy te verlaten voor De Tijdloze. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *