Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lach van 10 gestart door meest aanstekelijke lach van Nederland

De Amersfoortse Mala heeft officieel de meest aanstekelijke lach van Nederland, zo maakte Gerard Ekdom maandag bekend in zijn ochtendshow op Radio 10. Het levert haar €2.000,- op en de Lach van 10 Award. Tevens werd het startschot gegeven voor een nieuwe editie van ‘De Lach van 10’.

Foto: video still

De hele maand mei is ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ hét motto van Radio 10 en onder dat motto ging Radio 10 de afgelopen twee weken op zoek naar de persoon wiens lach iedereen mee laat gieren. Mala werd opgegeven door haar vriendin Stanny en bleek de gelukkige winnaar: “Ik sta heel positief in het leven en ik heb heel veel lol. Ik zie overal de humor van in“, vertelt ze in Ekdom in de Morgen. Die positiviteit levert haar nu eeuwige roem én een mooi geldbedrag op.

De Lach van 10
Mala, kersverse koningin van de lach, gaf maandagochtend ook direct het startschot voor een nieuwe editie van het radiospel De Lach van 10, waarin luisteraars de lach van een bekend persoon moeten raden. Door de lach te herkennen maken luisteraars kans op de jackpot, die bij elk fout antwoord meer waard wordt.

De Lach van 10 is tot en met vrijdag 31 mei iedere werkdag tussen 08.00 uur en 18.00 uur te horen op Radio 10 – met uitzondering van maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag. Meespelen kan via de app van de zender. De jackpot van ‘de Lach’ begint steeds met €2.000,- en wordt bij ieder fout antwoord verhoogd met €200,-.

In het weekend maken luisteraars kans om een joker te winnen, die ze de week erna op elk moment in kunnen zetten om in de uitzending te komen en te raden. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *