Zoek
Sluit dit zoekvak.

Henri Haan terug op de radio na herstel van hartinfarct

Henri Haan is binnenkort weer terug op de radio. De deejay werd in maart getroffen door een hartinfarct. Inmiddels is hij weer grotendeels hersteld. Dinsdag is hij daarom weer terug bij het nieuwe landelijke radiostation Yoursafe en vanaf zaterdag 1 juni bij de regionale zender Simone FM.

Foto: Jan Kruize

De radiopresentator laat weten dat het na een gedwongen pauze van twee maanden herstel weer goed gaat. Bij Yoursafe Radio, presenteert hij ‘Oot Loud Pride Radio’ en op Simone FM de Zaterdagmiddagshow.

Henri: “Het was een moeilijke periode en ik wil graag iedereen bedanken voor de steun, dat was overweldigend. Op een punt staan dat je je leven kan verliezen is geen makkelijke horde om te nemen, maar ik kijk positief naar de toekomst. Ik kan niet wachten om terug te keren naar dat wat ik het allerliefst doe: radio maken.” [RadioWereld.NL]