Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paul Rabbering krijgt middagprogramma op NPO Radio 2; Evelien de Bruijn naar het weekend

Paul Rabbering neemt vanaf maandag 20 mei het tijdsslot tussen 14 en 16 uur over op NPO Radio 2. Hij neemt het stokje over van Gijs Staverman. Daarnaast keert Evelien de Bruijn terug bij de publieke zender om de weekenduren van Rabbering over te nemen.

Foto: NPO Radio 2/Jelle Draper

Gijs Staverman kondigde vorige maand zijn vertrek aan bij NPO Radio 2. Hij gaat waarschijnlijk naar Radio 10.

Rabbering is daarom vanaf maandag 20 mei is hij van 14 tot 16 uur te horen met zijn programma ‘Paul’. PHij is daarnaast ook op vrijdagavond te horen van 22 tot 00 uur met ‘Pauls 90s’.

Evelien de Bruijn terug op 2
Op vrijdag, zaterdag en zondag versterkt Evelien de Bruijn het presentatie-team van NPO Radio 2. Zij presenteert vanaf vrijdag 24 mei op die dagen het programma ‘Evelien’ van 14 tot 16 uur.

De Bruijn was tot eind vorig jaar sidekick van Gerard Ekdom in de ochtend op Radio 10, maar besloot een sabbatical te nemen. Nu Ekdom overstapt naar Radio Veronica heeft De Bruijn ook besloten om een ander radioadres te zoeken. Tot begin 2019 was ze al te horen op NPO Radio 2.

Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 2: “Prachtig dat Evelien de Bruijn terugkeert bij NPO Radio 2 en ik wens haar en Paul Rabbering veel succes op deze mooie nieuwe plekken. Hoe jammer het aanstaande vertrek van Gijs Staverman ook is, samen met de betrokken omroepen houden we onze programmering ijzersterk. Ik ben Gijs dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van NPO Radio 2 de afgelopen tien jaar met zijn áltijd positieve geluid en wens hem het allerbeste in zijn verdere carrière.” [RadioWereld.NL]

Foto: NPO Radio 2/Michel Schnater