Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Morad El Ouakili vast gezicht bij RTL Boulevard

Morad El Ouakili wordt vanaf 2025 een vast gezicht bij het entertainmentprogramma RTL Boulevard. Dit nieuws komt kort nadat de presentator en radiodeejay afgelopen maandag aankondigde per direct te stoppen bij NPO Radio 2, omdat zijn contract bij BnnVara zijn tv-werk niet toestaat.

Foto: video still Youtube

El Ouakili is al regelmatig in RTL Boulevard op RTL 4 te zien zijn en vanaf januari 2025 wordt hij een van de vaste presentatoren in het weekend, zo meldt RTL aan persbureau ANP. Afgelopen weekend maakte hij zijn debuut als co-host van RTL Boulevard. Hiervoor was hij al enkele keren als muziekdeskundige in het programma te zien.

Maandag werd bekend dat El Ouakili per direct weg is bij Bnnara en hierdoor ook zijn programma op  NPO Radio 2 kwijt is. Via Instagram lichtte hij toe dat zijn contract bij BnnVara hem niet toestond om tevens als televisiepresentator elders te werken. “Gesprekken hierover zijn tot op het laatste moment gevoerd, in de hoop dat we er samen uit konden komen. Ik betreur deze uitkomst, maar respecteer de keuze van BnnVara,” verklaarde hij.

El Ouakili’s avondprogramma Met Morad, dat hij sinds begin 2023 presenteerde op NPO Radio 2, werd maandag al niet meer uitgezonden. Het is vervangen door Het Platenpaleis met Jasper de Vries. [RadioWereld.NL]