Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica schrapt ook programma Johan Derksen

Het programma ‘Muziek voor Volwassenen’ met Johan Derksen verdwijnt eind juni uit de programmering van Radio Veronica. Dit heeft een woordvoerder van het station bevestigd aan RTL Boulevard. “We danken Johan voor de mooie radio die hij bij ons gemaakt heeft.

Foto: video still Youtube

Derksen is sinds augustus 2022 op Radio Veronica te horen. In eerste instantie op werkdagen vanaf 23 uur, maar in oktober vorig jaar werd het programma al naar de nacht verbannen. De vernieuwingen in de programmering zorgen ervoor dat het programma nu helemaal geschrapt wordt door de zender.

Dinsdagmiddag werd ook al bekend dat Danny Vera zijn programma kwijtraakt op Radio Veronica.

Het programma van Derksen houdt echter niet helemaal op te bestaan. ‘De Snor’ maakt het programma namelijk niet exclusief voor Radio Veronica. Het programma is bijvoorbeeld ook dagelijks op Radio Drenthe te horen. [RadioWereld.NL]