Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Morad El Ouakili terug op NPO Radio 2, stapt over naar PowNed

Morad El Ouakili keert terug op NPO Radio 2. De deejay stapt over naar PowNed en is daarom donderdag- en vrijdagavond alweer te horen tijdens een live-uitzending vanaf ‘Concert at Sea’. “Ow, wat heb ik het radio maken gemist!”, schrijft de deejay op Instagram.

Foto: video still Youtube

Eerder deze maand kwam er onverwachts een einde aan het avontuur van El Ouakili op NPO Radio 2. Zijn toenmalige werkgever BnnVara kon zich niet vinden in het tv-werk dat hij ging doen voor RTL Boulevard.

Alhoewel de deejay onlangs in een interview liet weten een terugkeer naar BnnVara niet uit te sluiten, is het PowNed geworden. El Ouakili kijkt uit naar de samenwerking met de omroep. “Samen met PowNed ga ik de komende tijd nieuwe ideeën uitwerken en vormgeven en in de tussentijd zul je me zo nu en dan horen als invaller op NPO Radio 2. Morgen dus al vanaf Concert at Sea.

Een vast programma op NPO Radio 2 zit er vooralsnog niet in voor de deejay. [RadioWereld.NL]