Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook YourSafe gaat aan aandacht besteden aan EK Voetbal

Het landelijke radiostation YourSafe gaat ook aandacht besteden aan het EK. Lars Jesse van Eijden en Thijs Zwagerman gaan een dagelijkse EK-show maken. “Iedere dag zijn we na de wedstrijd live te horen op YourSafe Radio.” En dat programma wordt een dag later herhaald in de ochtend.

Foto: Instagram

Het duo is op dit moment al bijna zes weken iedere maandagmiddag tussen vier en vijf uur te horen op YourSafe in ‘Het Sportpaleis’ op de nieuwe radiozender. Dat programma gaat nu stoppen.

Vanaf 15 juni zijn ze een maand lang na de wedstrijd tussen 23:00 tot 00:30 uur te horen. Een dag later wordt dit programma herhaald in de ochtend tussen 08.00 uur en 09.30 uur te horen met hun programma ‘Het EK Sportpaleis’.

Giel Beelen, Creative Director YourSafe: “Dit is een grote stap voor ons, passend binnen de groei van YourSafe. Vanaf september zullen we meer dagelijkse programma’s aanbieden, maar dat we nu al met onze ochtendshow kunnen komen, maakt ons erg trots. Iedereen weet hoezeer het EK leeft en we zijn blij dat we daar met Het EK Sportpaleis bovenop kunnen zitten.

Voor de show koos Beelen voor deejays die al vertrouwd zijn met de nieuwe radiozender. “In de korte tijd dat Lars Jesse en Thijs bij ons radio maken, hebben zij bewezen een sterk sportprogramma neer te kunnen zetten. Met hun talent, voetbalkennis en humor hebben we alle vertrouwen in dat zij ook van Het EK Sportpaleis een succes zullen maken.

Tijdens Het EK Sportpaleis zullen ook onder anderen Freek Jansen (VI), Marciano Vink (ESPN), Maarten de Fockert (Cor Potcast), Sam Planting (ESPN/VI), Willem Vissers (de Volkskrant) en Michiel Kramer (RKC Waalwijk) te gast zijn. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *