Zoek
Sluit dit zoekvak.

Feel Good Radio start themakanaal voor senioren

Feel Good Radio, de lokale omroep voor Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk, is gestart met een tweede radiostation voor de senioren onder de naam Feel Good 60’s & 70’s Hits. Op het themakanaal zijn via DAB+ enkel liedjes uit de jaren 60 en 70 te horen.

Foto: RadioWereld

Op 1 april werd het radiostation in stilte gelanceerd om eerst even warm te draaien.

Music Director Stephan Koot: “Veel radiostations richten zich op de jongere doelgroep, maar eigenlijk wordt de radioluisteraar steeds ouder. We merkten steeds vaker dat de oudere doelgroep behoefte heeft aan meer liedjes uit hun jeugd. Daarom hebben we als lokale omroep gekozen voor een tweede kanaal waar de senioren zich ook thuis voelen.

Feel Good 60’s & 70’s is in de regio Den Haag / Leiden te ontvangen op kanaal 11B. [RadioWereld.NL]