Search
Close this search box.

Sander de Heer wordt ad interim Station Manager bij Sublime

Sander de Heer keert weer terug bij Sublime. Hij gaat per direct parttime ad interim aan de slag als Station Manager en neemt daarmee de taken van Rick Waltmann over, die maandag zijn vertrek aankondigde.

Foto: video still Youtube

De Heer is geen onbekende bij de landelijke radiozender. In 2018 startte hij bij Sublime als Content Manager en deejay van de ochtendshow.

Na anderhalf jaar stopte De Heer bij de zender richtte hij zijn eigen podcastbedrijf op. Eerder was hij eindredacteur en regisseur van de ochtendshow bij Qmusic en maakte hij jarenlang op NPO Radio 2 het programma ‘De Heer Ontwaakt.

De Heer doet dit werk naast het werk voor zijn podcastbedrijf waarin hij overheden en bedrijven adviseert bij het maken van podcastproducties.

Sander de Heer: “Met een klein team van muziekliefhebbers verder bouwen aan een mooi radiomerk blijft een mooie uitdagende klus. Of zoals in de woorden van James Brown gesproken: I’m back!” [RadioWereld.NL]