Labrand vervangt Van Teylingen op Yorin FM

Bas van Teylingen heeft vorige week per direct afscheid genomen bij Yorin FM. Door de gezinsuitbreiding en zijn drukke werkzaamheden heeft Van Teylingen geen tijd meer om radio te maken op Yorin FM.

Van Teylingen was sinds 10 juli 2004 in het weekend te horen samen met Bram Eijsenring in het programma ‘Bad Boyz’. Door het vertrek van Van Teylingen is Eijsenring ook gestopt bij Yorin FM. Mark Labrand neemt voorlopig de uren over.

Bas van Teylingen begon zijn radiocarrière als sportverslaggever bij de lokale omroep. Via voice-over werk voor reclames kwam hij terecht bij Radio 538 als producer/side kick van Rick van Velthuysen, Wessel van Diepen, Michael Pilarczyk en Erik de Zwart. Bas is in het dagelijks leven regisseur van TV programma’s, reclame’s en videoclips.

Eijsenring was voorheen regelmatig te zien als acteur in bijvoorbeeld Onderweg naar Morgen, 12 steden 13 ongelukken, GTST, Goudkust en Blauw Blauw. Ook was hij regelmatig te horen als voice-over in commercials en op AT5. [Radiowereld.NL]