Eindexamenupdate vanaf 13 mei dagelijks op Slam FM

Met de start van de examens breekt maandag voor een groot aantal scholieren een spannende tijd aan. Om alle eindexamenkandidaten door deze periode heen te slepen, besteden Daniel en Ivo van het Slam FM radioprogramma De Avondploeg van 13 tot en met 29 mei extra aandacht aan de examentijd.

Staatssecretaris opent Eindexamenupdate
Van maandag tot en met donderdag tussen 21.30 en 22.00 uur is de eindexamenupdate te horen. Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker trapt maandagavond samen met Daniel en Ivo de ‘Slam Eindexamenupdate’ af.

Samen met het examenpanel, bestaande uit vijf scholieren die dit jaar hun diploma hopen te halen, bespreken Ivo en Daniel het verloop van hun examens. Verder kijken de deejays van De Avondploeg tijdens deze speciale uitzendingen terug op de examentijd van BN’ers.

De Avondploeg met Daniel Lippens en Ivo van Breukelen is van maandag tot en met donderdag te horen van 19.00 tot 24.00 op Slam FM.

Via internet is Slam FM te horen op de grootste radioportal van Nederland. En Daniel Lippens en Ivo van Breukelen zijn ook live te zien tussen 21.00 en 22.00 uur op Slam TV. [Radiowereld.NL]