Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ad Visser presenteert de Toppop test

Ad Visser, beter bekend als Mister Toppop, is weer terug op Tv. Woensdagavond presenteert hij een quiz over 50 jaar Toppop-geschiedenis. Tijdens de quiz zijn veel legendarische fragmenten te zien uit het Toppop-archief. En danseres Penney de Jager is er ook bij.

Foto: video still Avrotros

In de muzikale quiz Toppop Test krijgen diverse bekende Nederlanders vragen uit 50 jaar Toppop-geschiedenis.

De vragen en antwoorden worden aangevuld met smeuïge anekdotes over de artiesten en hun optredens in de Toppop-studio.

Tijdens deze test neemt de legendarische Ad visser de kijkers mee in de geschiedenis met veel historische fragmenten uit het Toppop-archief. Optredens zijn er onder andere van Abba, David Bowie, de Dolly Dots, Julia Iglesias en de Jackson Five. Ook danseres Penney de Jager zal optreden.

Toppop quiz is woensdag 29 december om 20.25 uur te zien bij AvroTros op NPO 3. De kijker kan zelf ook meespelen via de NPO 3-app. [RadioWereld.NL]