MNM ruilt Marathonradio na 10 seizoenen in voor De Blokhut

MNM lanceert iets nieuws tijdens de examenperiode in juni: De MNM Blokhut. Vanuit Gent steekt de Vlaamse publieke hitzender blokkende studenten een hart onder de riem tijdens de voorbereidingen op hun examens.

Foto: VRT / MNM

Met de lancering van De Blokhut neemt MNM na tien edities afscheid van het populaire Marathonradio. Na het vertrek van ochtenddeejay Peter van de Veire eerder dit jaar is dit de tweede vernieuwing die de hitzender nu doorvoert.

In De MNM Blokhut worden de deejays van MNM opnieuw student. Van vrijdag 10 tot vrijdag 24 juni presenteren Kawtar Ehlalouch (ochtendshow) en Sander Gillis (middagshow) niet alleen De MNM Blokhut, ze moeten ook studeren voor échte examens, die ze écht moeten afleggen op échte scholen. Als ze niet presenteren, dan blokken ze. En als ze niet aan het blokken zijn, zijn ze aan het presenteren.

Kawtar & Sander: “We kijken er stiekem enorm naar uit om onze studententijd opnieuw te ervaren! Nog eens van het kotleven te proeven, notities te verzamelen, je grenzen op te zoeken en vooral: écht midden tussen de studenten te staan. We kruipen letterlijk in de leefwereld van onze studerende studenten. Eigenlijk is het simpel: je kan in je radiotoestel of in de MNM-app permanent twee (enthousiaste) medestudenten vinden. Altijd goed voor de lastige momenten!” [RadioWereld.NL]