Zo klinkt de vormgeving van Sky Radio Nice & Easy (audio)

Sky Radio is eind april gestart met het nieuwe themakanaal Sky Radio Nice & Easy op DAB+ en internet. Voor het nieuwe station heeft het radiostation jingles in laten zingen. Ze hebben de look & feel van het hoofdkanaal van Sky, maar klinken net iets softer wat bij het format past.

Foto: RadioWereld.NL

Volgens Talpa Network zijn op Sky Radio Nice & Easy “de grootste toegankelijke pophits van de jaren ’80 tot nu te horen. Met muziek van populaire artiesten als Adele en John Mayer en echte klassiekers zoals ‘You Got A Friend’ van James Taylor en ‘Hero’ van Mariah Carey.”

Het station heeft veel overeenkomsten met het oude Sky Radio uit de jaren ’90. Want ook echte softpopklassiekers als ‘All at Once’ van Whitney Houston en ‘Orinoco Flow (Sail Away)’ van Enya komen voorbij, samen met recentere hits van Suzan & Freek (Goud) en Dua Lipa (Love Again). Volgens Talpa is Sky Radio Nice & Easy “hét digitale station om bij te ontspannen.”

Daarmee heeft Nederland er binnen een jaar tijd een tweede softpopzender landelijk op DAB+ bij gekregen. Eerder startte RadioCorp al met Sunlite.

Voor de gezongen jingles van Sky Radio Nice & Easy schakelde het station opnieuw WiseBuddah in. Mark Labrand en Kimberly van de Berkt zijn ook nu de stationvoices. Hoe het klinkt is hieronder te horen. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.