SBS6 haalt tv-programma van Sander Lantinga per direct van de buis

SBS6 heeft per direct het nieuwe tv-programma ‘Vier is te veel‘ met Sander Lantinga van de buis gehaald. Het programma van de 45-jarige Lantinga, tevens deejay van de ‘De Coen en Sander Show‘ bij Radio 538, werd al na twee weken van de buis gehaald wegens zeer slechte kijkcijfers, zo meldt Talpa Network.

Foto: Still Radio 538

De kennisquiz ‘Vier is te veel‘ met studenten stond geprogrammeerd op zondag en was pas sinds 29 mei te zien.

De eerste tv-quiz ‘Vier Is Te Veel‘ trok op zondagavond om half negen slechts 246 duizend kijkers op SBS 6. De tweede aflevering had 233 duizend kijkers.

Daarnaast stopt ook per direct het tv-programma’s ‘Think Inside the Box‘, gepresenteerd door Richard Groenendijk op primetime op de vrijdagavond. De laatste aflevering had slechts 199 duizend kijkers.

Volgens Talpa Network hebben beide tv-programma’s “de gewenste resultaten niet behaald, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt“. Omdat de tv-programma’s al lang van te voren zijn opgenomen worden de resterende afleveringen van beide programma’s wel op kijk.nl uitgezonden.

De vrijdag wordt vanaf 20.30 uur opgevuld met oude afleveringen van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa‘ te zien en op zondag zijn herhalingen van ‘Het Roer Om‘ te zien. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Serieus, wat een onzin, die SBS! Wie zit er nou op de fam Gillis te wachten.
    Think inside the box, was tenminste wél leuk!

Reacties zijn gesloten.