NRJ Vlaanderen gaat radioprogramma’s direct na uitzending herhalen

Een opmerkelijke stunt van de hitzender NRJ in Vlaanderen. Gedurende de zomermaanden gaat het station radioprogramma’s direct na uitzending herhalen. “Vanaf 4 juli gebeurt er dan iets wat tot nu toe ongehoord was: een radiozender die zich aanpast aan het bioritme van de luisteraar”, aldus de radiozender.

Foto: RadioWereld.NL

Dat radioprogramma’s na uitzending terug te beluisteren zijn via internet is vrij gebruikelijk. Maar een programma op zender gelijk na uitzending herhalen is nieuw. Toch gaat NRJ in Vlaanderen het deze zomer doen.

Zo wordt vanaf 4 juli de ochtendshow ‘NRJ Get Up & Play’, dagelijks te beluisteren tussen 7 en 9 uur, gelijk daarna tot 11 uur herhaald onder de naam ‘NRJ Get Up & Replay. “Dus als jouw dag start om 9.00 uur, hoef je niets te missen van de ochtend die voor anderen om 7.00 uur begon”, aldus NRJ.

In de middag gebeurt dit met ‘Happy Hour’ (15-17 uur) opnieuw als ‘Happy Hour Again’.

Wie dus langer dan twee uur luistert krijgt dus exact hetzelfde programma opnieuw voorgeschoteld. In het weekend wordt de NRJ40 van zaterdagmiddag herhaald op zondagmiddag. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.