Lars van Heeswijk experimenteert in de late avond op Slam

Slam experimenteert verder met nieuw talent op de late avond. Sinds maandag is Lars van Heeswijk tussen 22 uur en middernacht op het landelijke radiostation te horen. Ook dinsdag- en woensdagavond is hij te horen.

Foto: video still Instagram

Van Heeswijk is niet geheel onbekend bij de luisteraar van Slam. Tot augustus was hij producer van de ochtendshow ‘Early Birds’ op Slam. Daarvoor werkte hij onder meer voor Qmusic en de lokale omroep Glow FM in Eindhoven.

Sinds afgelopen voorjaar experimenteert Slam regelmatig met nieuwe talenten in de late avond. Onder meer Jarno van der Wielen, Marijn Oosterveen en Julia van Reyendam waren in het verleden al te horen op dit tijdsstip. Laatstgenoemde is nu in het weekend op Radio 538 te horen. [RadioWereld.NL]