Nova Melbourne haalt nieuwe ochtendshow op Adelaide

De hitzender Nova 100 in Melbourne haalt z’n nieuwe ochtendshow aan de andere kant van Australië vandaan. Vanaf januari presenteren Ben Harvey en Liam Stapleton samen met producer Belle Jackson ‘Ben, Liam & Belle’. Momenteel is het trio nog elke ochtend op Nova 91.9 in Adelaide te horen.

Foto: video still Youtube

Het trio neemt de plek over van Chrissie Swan, Sam Pang en Jonathan Brown, die onlangs bekendmaakten na zeven jaar te stoppen met de ochtendshow.

Hun opvolgers Liam en Ben zijn sinds 2020 te horen in de ochtend op Nova in Adelaide. Momenteel is hun show de populairste ochtendshow op FM in de stad en de derde ochtendshow overall. Voordat ze aan de slag gingen bij Nova presenteerden ze drie jaar lang de ochtendshow op de publieke alternatieve zender Triple J.

Daarnaast zijn Liam en Ben op zondagochtend via het gehele Nova netwerk in Australië te horen. Bovendien presenteren ze sinds vorig jaar ook een dagelijks lunchprogramma op Nova 100 in Melbourne en Nova 96.9 in Sydney.

Wie de ochtendshow op Nova in Adelaide gaan presenteren vanaf het nieuwe jaar wordt binnenkort bekendgemaakt. Wel is bekendgemaakt dat Ben, Liam & Belle een vroege ochtendshow tussen 6 en 7 uur blijven verzorgen in Adelaide. Die is hoogstwaarschijnlijk al van tevoren opgenomen, want tussen Melbourne en Adelaide zit maar een half uur tijdsverschil. [RadioWereld.NL]