Vibe Radio vervangt Arrow Classic Rock op DAB+-netwerk MTVNL

Arrow Classic Rock is niet langer meer te ontvangen via het DAB+-netwerk van MTVNL (kanaal 7D). Sinds woensdag heeft Vibe Radio de plek ingenomen. De komst van Vibe Radio werd vorige week al aangekondigd.

Foto: RadioWereld.NL

Ondanks dat Arrow verwijderd is van het netwerk van MTVNL, blijft het station wel gewoon landelijk te beluisteren op DAB+. Sinds enige tijd zendt de classic rockzender ook uit via de vijf bovenregionale netwerken.

Vibe Radio richt zich met hoofdzakelijk ‘Dutch Urban’ op de doelgroep 10-35 jaar. Op de playlist staan artiesten als Antoon, Flemming, Snelle, Tabitha, Suzan & Freek, Metejoor en Lil Kleine. Vibe is sinds woensdag ook te beluisteren in de regio Amsterdam op 93.3 FM, waar het de plek van Ujala Radio heeft overgenomen.

Daarnaast is Vibe Radio ook te beluisteren via het bovenregionale DAB+-netwerk voor Noord-Holland en Flevoland (kanaal 8B), waar het de plek heeft ingenomen van Magic FM. Daarnaast is Magic ook verdwenen van het netwerk voor Zuid-Holland en Zeeland (5B), waar zoals aangekondigd nu Ujala is toegevoegd. Magic is nog wel te beluisteren via de overige drie bovenregionale kavels en het netwerk van MTVNL. [RadioWereld.NL]