Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hélène Hendriks en Sam Hagens presenteren HLF8 op SBS6

HLF8 keert op maandag 2 januari 2023 terug op SBS6 met Hélène Hendriks en Sam Hagens. Het duo neemt afwisselend de presentatie van het programma voor hun rekening. Sam is op woensdag 4 januari voor het eerst als host aan de talkshowtafel te zien.

Foto: Wessel de Groot / SBS6

Naast presentator van HLF8, iedere werkdag om 19.30 uur op SBS6, blijft Sam werkzaam als politiek verslaggever voor Hart van Nederland, waar hij de afgelopen twee jaar hoge ogen wist te gooien. Mede hierdoor was hij al een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma’s waaronder Vandaag Inside en schoof ook regelmatig aan bij HLF8.

Hiermee is tevens duidelijk geworden dat Sander Lantinga, deejay bij Radio Veronica en Radio 538, het programma niet gaat presenteren. Ook Manuel Venderbos en Johnny de Mol vallen af. Leonie ter Braak vertrekt naar RTL. Overigens heeft Hélène Hendriks al vaker laten weten dat ze liever een sportprogramma presenteert. Het is niet bekend tot wanneer ze HLF8 wil blijven presenteren.

Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar en kijk er enorm naar uit om HLF8 te mogen presenteren. Het team en de studio van HLF8 zijn mij niet onbekend, maar spannend vind ik het wel. Ik neem mijn kennis van en interesse in politiek mee, maar uiteraard komen ook de andere onderwerpen bij mij aan tafel aan bod“, aldus Sam Hagens, die zijn rol als presentator gaat combineren met die van politiek verslaggever bij Hart van Nederland.

Ook in het nieuwe jaar is HLF8 een belangrijke waarde in onze programmering“, licht Directeur Televisie Marco Louwerens toe. “We zijn enorm blij dat Hélène als presentatrice aanblijft en we versterking hebben gevonden in de persoon van Sam. Het team van HLF8 heeft de afgelopen periode hard gewerkt om het format verder te ontwikkelen en met deze twee gezichten aan de kop van de tafel zien we het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet.” [RadioWereld.NL]