Jan-Paul Grootentraast krijgt dagelijks programma op Nostalgie

Het digitale radiostation Nostalgie start in Nederland met gepresenteerde programma’s. Vanaf maandag (16 januari) is Jan-Paul Grootentraast elke werkdag tussen 9 en 12 uur te horen met ‘Let’s Work’.

Foto: Sublime

Jan-Paul brengt de leukste weetjes over artiesten die de 80’s, 90’s en 00’s bepaalden en hij zorgt dat je het meezingen bijna niet kan stoppen!”, aldus Nostalgie. “Daarnaast kijken we graag naar wat er leeft op de Nederlandse podia en vergeten we de roemrijke Nederpopgeschiedenis niet! We raden je aan de volumeknop gewoon een standje hoger te draaien en ontdek hoe Nostalgie je werkdag die extra boost geeft.

De keuze voor Grootentraast is niet geheel toevallig. Vorig jaar was hij al maandenlang bij zusterstation Sublime in de middag te horen. Hij verving Angelique Houtveen die thuis zat met een burn-out. Sinds november werkt de deejay al achter de schermen mee aan Nostalgie. Saillant detail is dat Grootentraast sinds dit weekend ook als invaller te horen is op Radio 10.

Nostalgie richt zich voornamelijk op de 80’s, 90’s en 00’s, al worden af en toe ook nog hits uit de 60’s en 70’s gedraaid. Daarnaast ontbreken hits van de afgelopen jaren ook niet. “Wij zorgen ervoor dat je met een goed humeur de dag doorgaat dankzij de leukste songs, topartiesten en frisse verrassende hits uit meer dan 30 jaar popgeschiedenis.

Naast Let’s Work komen er ook andere programma’s, waaronder ‘Rise Up’ in de ochtend en ‘Symply the Best’ en ‘Drive’ in de middag. Deze programma’s zijn vooralsnog non-stop.

Vanaf 18 uur staat er elk uur een ander decennium centraal in ‘Jouw 80’s’, ‘Jouw 90’s’ en ‘Jouw 00’s’.

Nostalgie is sinds 1 augustus vorig jaar ook in Nederland te beluisteren via DAB+ en internet, maar was tot nu toe geheel non-stop. De van origine Franse radiozender bestaat al sinds de jaren 80 en heft ook een eigen Vlaamse en Waalse versie. Nederland is het 26ste land waarin Nostalgie gelanceerd werd. [RadioWereld.NL]

Zie ook:

Radiozender Nostalgie nu ook in Nederland op DAB+ (Update)