Timur Perlin voorlopig niet meer op vrijdag op 3FM

Timur Perlin is voorlopig niet meer op vrijdag te horen op 3FM. De deejay heeft besloten een stapje terug te doen en nog maar vier dagen in de week radio te maken. Mark van der Molen neemt daarom ‘Requestival’ tussen 12 en 13 uur op vrijdag voor zijn rekening.

Foto: video still Youtube

Perlin was sinds september elke werkdag met Requestival te horen op 3FM. “Timur heeft aangegeven dat die vijf dagen minder goed bij hem passen omdat hij een dag in de week met andere dingen bezig wil zijn”, zo laat een woordvoerster van de NPO weten aan RadioWereld.NL. “Daarom gaat hij in goed overleg tijdelijk terug naar vier dagen en vervangt Mark van der Molen hem de komende weken op de vrijdag.

Met het schrappen van de vrijdag wordt de oude werkweek van Perlin weer in ere hersteld. Voor de introductie van de nieuwe programmering in september was hij ook alleen van maandag tot en met donderdag te horen en nam Van der Molen de vrijdageditie van het lunchprogramma voor zijn rekening. [RadioWereld.NL]