Mart Meijer maakte proefuitzending op 3FM (audio)

Nou, ik ga maar eens een dappere poging wagen”, met deze woorden begon Mart Meijer zijn proefuitzending op 3FM. In de nacht van maandag op dinsdag kwam hij alvast warm draaien bij zijn nieuwe onderkomen.

Foto: Marie Wanders / NPO 3FM

Ik voel me een beetje als een pasgeboren giraf, die van 2 meters hoog uit z’n moeder is komen kukelen en dan net zo op z’n benen z’n plek moet weten te vinden”, erkende Meijer. “Ik ben nieuw op 3FM, we hebben het deejayteam een beetje verfrist, aangevuld en ik ben één hen en ik heb dit stukje nacht mogen lenen om even te oefenen.

Eind vorige maand werd officieel bekend dat Meijer overstapt van Radio 538 naar 3FM. Hij is één van de vier deejays die de Bergweg verlaat om 3FM te komen versterken, want ook Barend van Deelen, Ivo van Breukelen en Jaimy de Ruijter maken deze beweging.

Vanaf komend najaar vormt Meijer een duo met Sophie Hijlkema in het weekend. De komende weken is de deejay echter op werkdagen tussen 13 en 16 uur te horen op 3FM, tot dat Van Breukelen op 1 november het stokje overneemt.

Het begin van de proefuitzending van Meijer is hieronder te beluisteren. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.