Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Koningsdag volledig uitverkocht

Ruim drie weken voor de start is ‘538 Koningsdag’ volledig uitverkocht. Dit betekent dat op donderdag 27 april veertigduizend feestgangers samen met nationale en internationale artiesten én alle 538-dj’s de verjaardag van onze koning zullen vieren

Foto: Radio 538

Op deze 29e editie van het event, waarvan de 8e op een oranje gekleurd Chasséveld in Breda, maken onder anderen Armin van Buuren, Chef’Special, Lucas & Steve, Davina Michelle, Snollebollekes, Claude, Maan en Goldband deel uit van de line-up.

Line-up
De line-up bestaat uit 2 Brothers on the 4th Floor, Afrojack, Armin van Buuren, Bankzitters, Chef’Special, Claude, Davina Michelle, Di-rect, Django Wagner, Donnie, Flemming, Frans Duijts, Froukje, Gerard Joling, Goldband, Hannah Mae & Metejoor, Het Feestteam, Jaap Reesema, Jan Biggel, Joel Corry, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Maan, Mart Hoogkamer, Miss Montreal, Nielson, Paul Elstak, Nakatomi, Rolf Sanchez, Ronde, S10, Sera, Sjaak, Snelle, Snollebollekes, Son Mieux, Stuk, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, The Dean en DJ de Makelaar, Willy William en Zoë Tauran.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Dit jaar is het alweer de 29e editie van 538 Koningsdag, een mooie traditie waar we ook dit jaar samen met onze luisteraars, artiesten en collega’s het Chasséveld op z’n kop gaan zetten. Met een waanzinnige line-up met meer dan 40 artiesten en zoveel enthousaiste oranje feestvierders is 538 Koningsdag 2023 nu al gegarandeerd één groot feest.

Live te volgen op radio en tv
Optredens van de artiesten zijn ook de hele dag live te volgen op radio én tv van 12.00 tot 22.30 uur op Radio 538 en TV 538 (bij alle aanbieders te zien op kanaal 538). Op SBS6 is van 12.00 tot 17.45 uur een live registratie – en van 23.55 tot 00.55 uur een samenvatting van de dag te zien in ‘het Beste van 538 Koningsdag 2023’. [RadioWereld.NL]